Privatlivspolitik og cookies

Privatliv og politik for brugeroplysninger

Get Tested International driver flere forskellige websteder under flere forskellige domæner, herunder, men ikke begrænset til, gettested.io – i det følgende samlet benævnt gettested.io. Vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger og privatliv er fælles for alle vores webshops.

Hos Get Tested beskytter vi dit privatliv og stræber altid efter et højt niveau af databeskyttelse. Her forklarer vi, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger. Vi beskriver også dine rettigheder, og hvordan du kan håndhæve dem. Det er vigtigt, at du tager privatlivspolitikken til efterretning og forstår den, så du føler dig tryg ved vores behandling af dine personlige oplysninger. Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Hvad er personoplysninger, og hvad er behandling af personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk person, som er i live. F.eks. kan billeder og lydoptagelser, der behandles på en computer, være personoplysninger, selv om der ikke er nævnt navne. Krypterede data og forskellige typer elektroniske identiteter (f.eks. IP-numre) er personoplysninger, hvis de kan knyttes til fysiske personer. Behandling af personoplysninger er alt, hvad der sker med personoplysningerne. Enhver foranstaltning, der træffes med personoplysninger, udgør en behandling, uanset om den udføres automatisk eller ej. Eksempler på almindelige behandlinger er indsamling, registrering, organisering, strukturering, opbevaring, behandling, overførsel og sletning.

Hvem er ansvarlig for de personoplysninger, som vi indsamler?

Get Tested International AB, virksomhedsnummer 559296-6773, Mörtnäs hagväg 3, lokale 11, 134 44 Sverige, er ansvarlig for personoplysninger i forbindelse med virksomhedens behandling af personoplysninger.

Ved at godkende politikken på vores hjemmeside i forbindelse med køb eller indsendelse af oplysninger, accepterer du behandlingen af dine personoplysninger som nedenfor.

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Vi behandler de personlige oplysninger, som du giver os ved bestilling, registrering til test og via såkaldte cookies, som du har godkendt. De personoplysninger, vi behandler, er dit navn, køn, alder, e-mailadresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, betalingsmetode, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Hvordan er dine personoplysninger beskyttet?

Vi følger alle gældende direktiver og love for at beskytte dine oplysninger. For at opbevare de personoplysninger, som vi behandler, har vi truffet flere sikkerhedsforanstaltninger: Vi har implementeret sikkerhedsrutiner og tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige data, såsom SSL-certificeringsteknologi (Secure Socket Layer) til browsere. Derudover har vi avancerede firewalls og antivirusprogrammer for at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til vores servere og netværk. Adgangen til de rum, hvor personoplysningerne er gemt, er strengt beskyttet af vores datatjenesteudbyder i Tyskland.

Get Tested anvender SSL (Secure Socket Layer), som er en sikker protokol til sikker dataoverførsel over internettet (eller andre netværk). Du skal som kunde kontrollere, at SSL ikke er slået fra i browserindstillingerne. Vi bruger envejskryptering, alt sammen for din sikkerheds skyld.

Hvor længe opbevares de personlige oplysninger?

Når du har accepteret at være kunde (foretaget et køb) hos Get Tested via et af vores websteder, gemmes dine oplysninger, indtil du aktivt beder os om at fjerne dig fra vores kunderegister. Du kan til enhver tid afmelde dig som kunde.
Bemærk, at dine oplysninger aldrig gemmes længere end tilladt i henhold til gældende persondatalovgivning. Vi følger alle direktiver.

Kan jeg ændre de oplysninger, som I gemmer?

Du har i henhold til gældende persondatalovgivning altid ret til én gang om kalenderåret at modtage et uddrag om, hvilke personoplysninger vi har registreret, og hvordan de er blevet brugt, uanset hvordan disse oplysninger er blevet indsamlet. Hvis du ønsker at modtage disse oplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til os. I henhold til den gældende lovgivning om personoplysninger skal anmodningen sendes underskrevet af dig med posten til den adresse, der er angivet på et af vores websteder. Du sender anmodningen pr. anbefalet brev, hvor dine afsenderoplysninger er tydeligt angivet, og at du ønsker et uddrag. Den kan derfor ikke sendes pr. e-mail. Vores ambition er altid at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og ajourførte. Hvis nogle af de oplysninger, du giver os, ændres, f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, dit navn eller dine betalingsoplysninger – bedes du oplyse os om de korrekte oplysninger ved at sende en e-mail til vores kundeservice, [email protected] Du har til enhver tid ret til at anmode om at få dine personoplysninger rettet, blokeret eller slettet.

Det er vigtigt at bemærke, at personoplysninger ikke behandles med henblik på direkte markedsføring, hvis du gør indsigelse mod en sådan behandling. Du har altid ret til at tilbagekalde et givet samtykke til behandling af personoplysninger til enhver tid, vi respekterer dit privatliv.

Links

Der kan forekomme links, der peger på andre websteder, på vores websted. Vi påtager os intet ansvar for indholdet af disse websteder.

Vores politik for håndtering af personoplysninger – GDPR

Indledning og formål

Formålet med vores politik er at sikre, at Get Tested håndterer personoplysninger i overensstemmelse med EU’s seneste databeskyttelsesforordning (GDPR). Politikken dækker al behandling, hvor der håndteres personoplysninger, og omfatter både strukturerede og ustrukturerede data.
Denne politik er forankret hos alle vores medarbejdere.

Anvendelse og revision

Bestyrelsen er ansvarlig for at sikre, at behandlingen af personoplysninger er i overensstemmelse med denne politik.
Politikken skal fastlægges af bestyrelsen mindst en gang om året og opdateres efter behov.
Den administrerende direktør er ansvarlig for at lede processen vedrørende den årlige opdatering af politikken som følge af nye og ændrede regler.
Denne politik gælder for virksomhedens administrerende direktør, medarbejdere og kontrahenter, der er berørt af Get Tested’s aktiviteter.

Organisation og ansvar

Den administrerende direktør har det overordnede ansvar for indholdet af denne politik og for, at den implementeres og overholdes af virksomheden. Den administrerende direktør kan uddelegere ansvar og implementeringer til en egnet person i virksomheden.
Alle medarbejdere er ansvarlige for at handle i overensstemmelse med denne politik og det, den ønsker at sikre.

Behandling af personoplysninger

Enhver behandling af personoplysninger skal ske i overensstemmelse med følgende principper:

  • Lovlighed
  • Formålsbegrænsning
  • Minimering af opgaver
  • Korrekthed
  • Minimering af opbevaring
  • Integritet og fortrolighed

For betalingstjenester er Stripe Inc. i sidste ende ansvarlig for behandlingen af personoplysninger og andre data, der er forenelige med deres virksomhed.

Vores databehandling skal løbende dokumenteres i behandlingsregistret.
Opfølgning og evaluering af vores behandling af personoplysninger skal finde sted mindst en gang om året.
Eventuelle hændelser vedrørende personoplysninger, som vi behandler, skal straks og uden unødig forsinkelse indberettes til den administrerende direktør og senest inden for 72 timer indberette hændelsen til Datatilsynet og i øvrigt træffe de nødvendige foranstaltninger i forbindelse med hændelsen.
Vores krav om, at persondata skal håndteres i overensstemmelse med GDPR, skal altid sikres ved indkøb og udvikling af IT-løsninger, 3. parts integrationer og services og skal indgå i kravspecifikationen for eventuelle aftaler.

Betalinger

Vi bruger Klarna som udbyder af vores checkout. Det betyder, at vi muligvis overfører dine personoplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når kassen indlæses, for at Klarna kan administrere dit køb. Dine overførte personoplysninger behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring.

Cookies

Dette websted (gettested.io) bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Du kan selv vælge, hvilke cookies der skal gemmes på din computer. Vi bruger både funktionelle og ikke-funktionelle cookies.

Funktionelle cookies består af cookies, der får dette websted til at fungere. Det er cookies, der gør det muligt for dine varer at følge med fra produktsiden til indkøbskurven. Hvis du skulle lukke din browser og ønsker at genoptage dit køb på et senere tidspunkt osv.

Disse cookies er altid tilladt, og skal gøre det for at sitet kan fungere for dig som besøgende.

Derudover bruger vi også ikke-funktionelle cookies, som du har ret til at afvise. Disse bruges til at forbedre og udvikle vores hjemmeside og til analyse.

Sidst opdateret: April 20, 2022